Header-Home-groningen-1920x400px

VOOR EEN NEDERLAND

WAAR JE OP JE 100STE NOG TOUWTJE SPRINGT

Voor een Nederland dat mee voorop loopt

De installatiebranche speelt een hoofdrol om Nederland welvarend en gezond te houden. De energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, digitalisering: stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. CONNECT2025 geeft zicht op de impact van techniek, voor een Nederland op weg naar 2025.

Na eerdere onderzoeken in 2004 en 2010 onder de naam Radar is CONNECT2025 de derde toekomstverkenning voor Nederland en de installatiebranche. CONNECT2025 is bedoeld als leidraad en inspiratie voor onze eigen branche én voor politiek en overheid, onderwijs en wetenschap, klanten, opdrachtgevers en partners in sectoren als de bouw, industrie, energie, infra, mobiliteit en zorg. 

De stad nederland
nul = norm
Data als grondstof
Branche zonder grenzen
Mensenwerk
Nieuwe werkwijze

Downloads

Vraag nu de samenvatting en het rapport van CONNECT2025 aan.

Rapport aanvragen
Rapport aanvragen

Vijf actielijnen

Naast de zes thema’s zijn binnen CONNECT2025 vijf actielijnen geïdentificeerd en uitgeschreven. Deze vijf actielijnen zijn de start om in dialoog met partners binnen en buiten de branche de implicaties van CONNECT2025 concreet vorm te geven. De vijf actielijnen zijn: ‘Bewustwording & kennisdeling’, ‘Onderwijs & vaardigheden’, ‘Ontwikkelen & beproeven’, ‘Samenwerken, binnen & buiten’ en ‘Cultuur, identiteit & positionering’.


Wat betekent CONNECT2025 voor u?

Hoe pak je je kansen als installateur op weg naar 2025? En wat betekent het voor u? In de ondernemerskrant leest u concreet wat u kunt doen om u voor te bereiden op de aanstaande ontwikkelingen.

Meer informatie...

CONNECT2025 in één handig overzicht

Voor een Nederland dat mee voorop loopt. De installatiebranche speelt een hoofdrol om Nederland welvarend en gezond te houden.

Bekijk de infographic...

De partners in CONNECT2025 zijn:

Logo-Techniek-Nederland_RGB-Wit-trans
kvinl-diap
isso
otib
kien
tvvl
PIT