techathon-teamfoto-6

Techathon 2020

Aanmelden

Het maximaal aantal teams is bereikt. Aanmelden is daarom niet meer mogelijk. Wil je een plekje op de reservelijst? Mail dan naar Terry Heemskerk, t.heemskerk@technieknederland.nl 

We hebben bewust gekozen voor teams met een mix van mbo-,  hbo-studenten en high potentials van (verschillende) bedrijven(indicatie leeftijdsgrens: tot 35 jaar). Op die manier zijn er verschillende expertises en ervaringsniveaus vertegenwoordigd in alle teams. Bovendien heeft ieder team zo een direct lijntje met een bedrijf, met een hogeschool en met een ROC – en dat kan tijdens de dag zelf best handig zijn om aanvullende informatie op te halen voor bijvoorbeeld de uitwerking van de businesscase van de bedachte oplossing, of om ideeën te spiegelen met experts uit de ‘achterliggende’ organisaties. En het is natuurlijk leuk om nieuwe contacten te leggen en van elkaar te leren!

 

  • Een team bestaat uit 2 mbo-, 4 hbo-studenten en 2 high potentials van (verschillende) bedrijven.
  • Inschrijven kan als geheel team, maar je kan je als bedrijf of hogeschool ook los aanmelden. Dan kijken wij of we inschrijvingen kunnen combineren tot een compleet team. Hiervoor doen we ons best, maar aanmelding garandeert geen deelname. 
  • Alle bedrijven mogen meedoen, ook afkomstig buiten de technische sector. Er mag ook een combinatie worden gemaakt van 1 of 2 bedrijven per team. En 1 of meerdere hogescholen.
  • Techniek Nederland heeft contact met ROC Rijn IJssel uit Arnhem. Zij kunnen mbo-ers ter beschikking stellen om in een aangemeld team mee te doen. Als je dat wilt, geef dat dan aub aan. Indien je zelf contact hebt met een mbo-instelling in jouw omgeving, is het natuurlijk ook mogelijk zelf mbo-studenten mee te nemen.

Heb je vragen of wil je overleggen? Mail je vraag aan Terry Heemskerk: t.heemskerk@technieknederland.nl. Hij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.